LA RUTA

La Trans Garrotxa  és una autèntica aventura a MTB. Una ruta que recorren bona part de la Garrotxa més desconeguda, gaudint d’una enorme varietat de corriols -alguns d’extraordinàriament fàcils; d’altres realment tècnics- viureu per un territori tan bonic com exigent, fora de les grans àrees turístiques (com La Fageda d’en Jordà, Santa Pau…). Molts trams són per l’interior del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

Perquè hi ha una altra Garrotxa, totalment desconeguda, amb multitud de gorgs en petits rierols, enormes prats i pastures entre espessos fagedes, frondosos boscos d’alzines, antigues masies avui abandonades …, entre vells camins i quilòmetres i quilòmetres de senders.

Amb sortida des d’Olot o de Santa Pau (segons opcions) i amb allotjament ja en la nit prèvia a la sortida, vine a descobrir durant 2, 3 o 4 dies la màgia d’un territori meravellós.

 

TRANS GARROTXA 2 DIES

L’opció de 2 dies és força exigent. En total són 135 km i 3.941 metres de desnivell acumulat en un itinerari amb molts trams de sender (tant de pujada com de baixada). Això fa que no sembli una meta fàcil. I és que són 71,50 km i 2.115 metres el primer dia i 63,40 km i 1.826 m. el segon. De fet, el primer dia, és més llarg i amb més desnivell. Però el  el segon dia el recorregut si bé és més curt, és una més tècnic.

 

trans garrotxa btt

TRANS GARROTXA 3 DIES LIGHT

L’opció de 3 dies light suavitza la ruta, tot i que té el mateix recorregut (136 km i 3.988 m.). Però repartit en 3 dies. Per això l’itinerari és molt més apte per a la gran majoria d’aficionats. Això permet fer la ruta sense tanta exigència física i amb més temps en cada etapa. I sobretot, gaudir més de la bellesa de l’entorn. Perquè el primer dia són 43,68 km i 1.283 m; el segon dia amb 57,32 km i 1.481 m. de desnivell acumulat és l’etapa més llarga i la més exigent. I, finalment, la tercera etapa, amb 35,04 km. i 1.224 m. torna a ser relativament fàcil.

 

TRANS GARROTXA 3 DIES

La proposta de 3 dies de la Trans Garrotxa és una bona descoberta en Btt de la Garrotxa, amb uns paisatges sempre verds, d’extenses pastures i de fagedes impressionants. Tot plegat entre espessos alzinars, preciosos poblets i un munt de rius i rierols, plens de tolls i gorgues. Envoltats de masies (moltes, dissortadament, ja enrunades), vells molins i petites ermites, aquesta proposta permet explorar bona part de la Garrotxa més profunda. També hi ha la Garrotxa amb una gran quantitat de volcans, roques i camins de terra negre. Al capdavall, és una ruta de 211 km i 6.152 metres de desnivell acumulats que ofereix una diversitat pel que fa a entorns i territoris i que exigeix un bon nivell tècnic i físic.

TRANS GARROTXA 4 DIES

Bé,…  ja hi estem treballant. Ben aviat hi haurà novetats!.