NOSALTRES SOM VIATGES GUIESBTT.CAT

Nosaltres som una Agència de Viatges. Ens encarreguem de realitzar les reserves, contractar el transport, coordinar les visites, fer un seguiment de les activitats, efectuar les assegurances,… Nosaltres ens encarreguem de tot perquè el client se senti el millor possible durant la ruta. Sigui quin sigui el viatge, la ruta o l’experiència. De 2, 3, 4 o fins a 5 dies. Per que a Viatges GuiesBtt.cat som especialistes en tot tipus de viatges amb bicicleta.

El nostre lema és Turisme, aventura, oci i cultura. Perquè recorrent territoris amb bicicleta (principalment en Btt) es descobreixen nous paisatges, s’aprenen d’altres pobles, s’observen diferents costums i tradicions. I sobre una bici, sempre es viu la realitat d’una forma més amena i divertida.

 

 

NOSALTRES SOM GUIESBTT.CAT

Però també som GuiesBtt.cat. Som una empresa de turisme en bicicleta. Ens dediquem a organitzar rutes de Btt.

Organitzem, dissenyem i creem rutes turístiques, rutes familiars, rutes per gaudir amb la colla, rutes per ciclistes experts, rutes monotemàtiques …, al capdavall, fem rutes per a tot tipus de clients. Per això fem des de sortides matinals fins a llargues travesses de diversos dies; des del Pirineu Català o el Cadí fins a la Terra Alta, al costat dels Ports. Per això som Guies professionals titulats.

 

La Nostra filosofia.

El nostre objectiu és preparar la ruta més adient per cada tipus de client. Així, les rutes familiars, habitualment guiades, amb poc quilometratge i escàs desnivell transiten sempre per camins amples i fàcils. Les propostes per a experts, sempre auto guiades, transcorren per divertits corriols (tant de pujada com de baixada) en els què els més hàbils en gaudiran una bestiesa gràcies a la seva experimentada tècnica.

Nosaltres som els que ens encarreguem de tot: transport d’equipatge, reserves allotjaments (a través d’una Agència de Viatges) guies, lloguer de GPS (veure la pestanya de condicions), si cal .. i fins i tot del cotxe escombra, si convé, en moltes de les nostres propostes. A vosaltres us toca només gaudir. Simplement. gaudir.

 

 

 

Per què nosaltres? Per què GuiesBtt.cat?

Perquè coneixem per endavant profundament el territori. Recorrem durant dies i dies la zona, parlant amb la gent del lloc, -pagesos, pastors, a la recerca dels racons més bonics, els llocs més insòlits -a voltes ben amagats-, del territori. Una gorg d’aigües cristal·lines al mig d’un riu, un majestuos avenc a pocs metres del camí, uns impressionants salts d’aigua al final d’un rierol… poc a poc anirem trobant i recollint totes les singularitats del territori per configurar finalment, una magnífica ruta per que en frueixin els visitants .

A més, comptem sempre amb la col·laboració d’un guia local per dissenyar i crear les nostres rutes. Som conscients que potser no hi ha ningú que coneixi millor els camins, dreceres, senders de la seva zona i, sens dubte, pot ser la millor carta -en les rutes guiades- per si sorgeix una incidència, una greu avaria o s’endarrereix l’etapa per causes alienes.

Perquè, un cop finalitzada la ruta, la sortida, la travessa o qualsevol de les nostres propostes, quan més satisfets ens sentim és quan observem la plena satisfacció dels nostres acompanyants. Aleshores, sabem que ha valgut la pena…

Perque també som uns grans aficionats a la bici, sobretot a la Btt. Com tú. Ens agrada pujar fins aquella carena. I després baixar per aquell corriol…..

 

Així som nosaltres. Així som a GuiesBtt.cat.

 

 

 

VOLS CONTACTAR AMB NOSALTRES?

Tens cap dubte sobre la Trans Garrotxa ?. Vols més informació ?. Contacta amb nosaltres a través dels següents correus:

  • Consultes tècniques i sobre el recorregut?. Temes de reserves i allotjaments? envia un mail a info@transgarroxa.com. O truca’ns al +34 610.355 736. Som a Sant Joan de Vilatorrada, Barcelona
  • Consultes generals: GuiesBtt.cat. Envia un mail a: info@guiesbtt.cat . O truca’ns al +34 610.355 736. Som a Sant Joan de Vilatorrada, Barcelona

 

HI HA ALTRES PROPOSTES DE RUTES, T’HI APUNTES?

Fem moltes propostes a mida. Per a entitats, colles, empreses,… Però també tenim més propostes a GuiesBtt.cat ja preparades per a oferir als nostres clients.

www.transprioratmtb.cat :  Una descoberta del Priorat en diversos recorreguts segons sigui 2, 3 o 4 dies. Perque hi ha molt més que vins en aquesta magnífica comarca.

www.latranscatllaras.com : El Catllaràs de punta a punta. Una ruta exigent per fer en 2 (extrema), 3 (exigent) o 4 dies, recorrent aquest enorme massís del Berguedà.

www.transterraalta.com : Sorprenent. Entre oliveres i vins. Entre els Ports i “lo riu”. Entre la Batalla de l’Ebre i uns paisatges erms i desconeguts. Una ruta soprenent.

www.terradebacus.cat : Una fàcil proposta de 2 dies per degustar a fons la D.O. Pla de Bages. Un Monestir, una gran sèquia i infinites cabanes de pedra seca entre masos i masies.

www.transportsbtt.cat : Una aventura pels Massis dels Ports, amb uns magnífics paisatges. Una maravillosa ruta que entra de forma puntual al Maestrat i al Matarranya per un entorn impresionant.

www.transpedraforca.com : La magnífica ruta al voltant de la muntanya màgica; us envoltaran preciosos paisatges d’enormes fagedes, entre rierols i extenses pastures..  La naturalesa salvatge dels Pirineus.

www.transmoianesbtt.cat : Poc coneguda però carregada de sorpreses, el Moianès és una comarca relativament nova amb nombrosos senders. Té un munt de pous de glaç i nombrosos dolmens arreu del territori.

www.guiesbtt.cat . Aquí hi podràs trobar totes les nostres propostes!