Benvinguts a GuiesBtt.cat

Som Guiesbtt.cat. Una empresa de rutes BTT i també som una agència de viatges. Organitzem, dissenyem i creem les nostres rutes turístiques, rutes familiars, rutes per gaudir amb amics, rutes per a experts, rutes monotemàtiques…, al capdavall, rutes per a tot tipus de clients en entorns naturals. De manera que cobrim des de sortides d’un matí fins a “aventures” de diversos dies; Des dels Pirineus catalans fins al Bierzo, a Lleó. Des del prioritat fins a l'”Espanya Buidada” de Terol o la Serranía de Cuenca. I si vols rutes més enllà dels Pirineus, fes un cop d’ull a rutasbtt.com

Per això també som Agent de Viatges

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El nostre lema és el turisme, l’aventura, l’oci i la cultura

Perquè creiem que una proposta no només ha de ser pedalar. El turisme és aventura. Però també descobrir nous pobles, altres territoris, noves cultures de manera divertida i ociosa. És viure i gaudir de l’experiència. I tenim experiència… perquè també som guies professionals titulats en rutes de muntanya des de fa més de 10 anys.

El nostre objectiu és preparar les rutes més adequades per a cada tipus de client. Així, les rutes familiars, normalment guiades, amb poc quilometratge i poc pendent sempre viatgen per carreteres amples i fàcils.

Alhora, ruta Btt. Finalment, Rutes en Btt. També, Ruta MTB. Aleshores, Rutes Btt. I així, Garrotxa.

Som una empresa de turisme sostenible.

Perquè creiem en les empreses del territori, allà on anem. Creiem en la restauració local. En els allotjaments de la zona. I hem apostat sempre per un turisme controlat. En la bici com a eina de viatge… I és per això que tenim el Certificat Biosphere acreditat.

 

Alhora, ruta Btt. Finalment, Rutes en Btt. També, Ruta MTB. Aleshores, Rutes Btt. I així, Garrotxa.

També organitzem activat a les escoles, instituts i altres centres de formació.

Col·laborem amb els ajuntaments i policies locals per promoure l’ús de la bicicleta. Realitzem activitats escolars i extra-escolars, en més de 30 escoles al cap de l’any. Per aconseguir una circulació més segura i sostenible. Per desenvolupar una vida més activa i sana. I oferim bicicletes de lloguer, de nens i d’adults.

Alhora, ruta Btt. Finalment, Rutes en Btt. També, Ruta MTB. Aleshores, Rutes Btt. I així, Garrotxa.

També col·laborem amb Tour De Gambia, una ONG que treballa a Gàmbia, muntant i reparant bicicletes que es lliuren allà. Per a les escoles. I facilitar així els llargs desplaçaments que ha de fer la mainada per progressar i obtenir un futur millor.

Alhora, ruta Btt. Finalment, Rutes en Btt. També, Ruta MTB. Aleshores, Rutes Btt. I així, Garrotxa.

Oferim rutes guiades i autoguiades. I tenim bicis Btt, E-Bikes de lloguer

Tenim més de 20 propostes. Rutes per Btt i Gràvel a Catalunya, a la resta de la península ibèrica i altres racons del món… a GuiesBtt.cat i a Rutasbtt.com.

 

 

Alhora, ruta Btt. Finalment, Rutes en Btt. També, Ruta MTB. Aleshores, Rutes Btt. I així, Garrotxa.

VOLS CONTACTAR AMB NOSALTRES?

Tens cap dubte sobre la Trans Garrotxa ?. Vols més informació ?. Contacta amb nosaltres a través dels següents correus:

  • Consultes tècniques i sobre el recorregut?. Temes de reserves i allotjaments? envia un mail a rutes@guiesbtt.cat O truca’ns al +34 610.355 736. Som a Sant Joan de Vilatorrada, Barcelona
  • Consultes generals: GuiesBtt.cat. Envia un mail a: info@guiesbtt.cat . O truca’ns al +34 610.355 736. Som a Sant Joan de Vilatorrada, Barcelona

Alhora, ruta Btt. Finalment, Rutes en Btt. També, Ruta MTB. Aleshores, Rutes Btt. I així, Garrotxa.

HI HA ALTRES PROPOSTES DE RUTES, VENS?

Fem propostes a mida però en tenim de preparades:

www.transprioratmtb.cat : El Priorat en Btt. Diversos recorreguts, de 2, 3 o 4 dies. Perquè hi ha molt més que vins en aquesta magnífica comarca

www.transcatllaras.cat : Al nord del Berguedà s’alça un massís molt exigent: El Catllaràs. Una aventura en Btt. Autèntica natura salvatge.

www.transterraalta.cat : Entre oliveres i vins. Entre Los Ports i “lo riu”. Entre la Batalla de l’Ebre i uns paisatges erms i desconeguts. Terra Alta. Sorprenent

www.terradebacus.cat : Ruta fàcil per viure la D.O. Pla de Bages. Visitant St. Benet, degustant bons vins en un territori d’infinites cabanes de pedra seca, masies i vells cellers. I bons allotjaments.

www.transportsbtt.cat : Una aventura Btt pels Massís dels Ports, amb magnífics paisatges. Pedalant també pel Maestrat i el Matarranya viureu un entorn impressionant.

www.transpedraforca.cat : Magnífica ruta envoltant la màgia del Pedraforca. Preciosos paisatges d’enormes fagedes, rierols i extenses pastures…  La naturalesa salvatge dels Pirineus en Btt.

www.transmoianesbtt.cat : Poc coneguda però carregada d’història, el Moianès és una comarca sorprenent. Té un munt de pous de glaç i nombrosos dòlmens arreu del territori.

www.transguilleries.cat: Al nord del Montseny hi ha les Guilleries. Impressionant!. Cobert d’avetoses i extenses fagedes a les obagues, hi destaca el gran nombre de masos i masies disperses arreu. Btt en estat pur.

www.transsegarra.cat. La Segarra, pedalant entre castells. Proposta fàcil, sense complicacions. Fins i tot amb una versió familiar, per descobrir i visitar els castells de frontera. Però hi ha molt més!.

www.transmuntanyesdeprades.cat 2 dies a les desconegudes Muntanyes de Prades; una aventura en Btt, un territori de castanyers i teixos, d’extensos boscos i petits camps, entre rierols. Una experiència dels sentits.

www.corriolsdebacus.cat Quilòmetres de corriols pel Pla de Bages. De pujada, de baixada, amb girs tancats… de tota mena, per gaudir a fons!. I bons allotjaments!. . T’agraden els corriols?

www.transboumort.cat Una serra de cérvols, isards, cabirols i daines. Vine a descobrir la Trans Boumort, pedalant sota el vol del trencalòs, del falcó, de l’àguila o del voltor, en un entorn excepcional.

 

Rutes de llarga distància.

www.transteruel.com. La descobeta de l’Espanya buidada. Extensos territoris erms i abandonats. Perquè Terol existeix. En diverses opcions de dies, per descobrir la màgia d’una terra oblidada.

www.camíignasiabtt.cat Des de Loiola (Azpeitia) fins a Manresa en Btt: Seguint la ruta que Sant Ignasi va realitzar ara fa 500 anys… en 9, 10 o 11 dies. Amb transport d’equipatge…

www.guiesbtt.cat . Aquí hi podràs trobar totes les nostres propostes!